Σοκ με το πιστοποιητικό στον ΑΟΧ

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο ΑΟΧ καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη Δευτέρα(27/3) αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Χανιώτικης ομάδας, μην κάνοντας δεκτό το αίτημα της αναφορικά με τη διορία των 15 ημερών που είχε ζητήσει προκειμένου να καλύψει την εγγυητική. Αυτό σημαίνει πως ο ΑΟΧ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, αρχής γενομένης από τον επόμενο κιόλας αγώνα κόντρα στον Άρη. Προς το παρόν δε τίθεται θέμα αποβολής από το πρωτάθλημα, καθώς για να υπάρξει αποβολή του ΑΟΧ από το πρωτάθλημα, θα πρέπει να περάσουν τρία παιχνίδια. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.