«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για τα ΠΑΙΔΙΑ»

Ta_paidia-gia-ta-paidia-1

«Τα Παιδιά για τα Παιδιά» είναι μια πρωτοβουλία των αθλητών και της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τα παιδιά των Χανίων που βιώνουν τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκινά από παιδιά και στοχεύει σε παιδιά.

Στόχος είναι αφενός οι αθλητές του Ομίλου να προβληματιστούν, να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν και αφετέρου τα είδη που θα προσφερθούν να διανεμηθούν σε παιδιά της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώνονται στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μέχρι τέλος Φεβρουαρίου είναι: παιχνίδια, κουβέρτες, ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες, σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, λογοτεχνικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, κλπ.) και τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα, μπισκότα, κρουασάν, κλπ).

Τα δώρα δεν τελειώνουν τα Χριστούγεννα, συνεχίζονται όλες τις ημέρες του χρόνου, όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη. Όπως ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στηρίζεται στην κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη αυτών που μπορούν να συνδράμουν στη συνέχιση της άθλησης των παιδιών και της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Χανίων, έτσι αναλαμβάνει τώρα την πρωτοβουλία «Τα Παιδιά για τα Παιδιά» για να σταθεί αλληλέγγυος σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αν γνωρίζεις ένα παιδί στη γειτονιά σου ή στο σχολείο που κρίνεις ότι έχει ανάγκη, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 28210-96078 (κ. Παπαδάκη Άρτεμις) δίνοντάς μας επαρκή στοιχεία του παιδιού (ηλικία, φύλο, διεύθυνση σπιτιού ή σχολείο που είναι μαθητής), έτσι ώστε «τα Παιδιά για τα Παιδιά» να το βρουν με τη διακριτικότητα που απαιτείται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.