Τελευταία ημερίδα πριν το Πανελλήνιο

0

Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Χανίων το Σάββατο 27 Ιουνίου, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να λαμβάνει μέρος με μία αρκετά μεγάλη αποστολή σε άνδρες και γυναίκες.

 

Αυτή, θα είναι η τελευταία ουσιαστικά προετοιμασία ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που ακολουθεί, με τον τεχνικό της ομάδας, Ηλία Καλαμαρίδη, ν’ αναμένεται να βγάλει τα συμπεράσματά του. Να σημειωθεί πως ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν, είναι και η Ροζάννα Λαμπαρδάκη που ετοιμάζεται να λάβει μέρος με την Εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι 1-7 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά, η αποστολή είναι η εξής:

 

ΑΓΟΡΙΑ: Ανδρεαδάκης, Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Κελαϊδής, Κοκολάκης, Κούτρης, Λεδάκης, Λουράκης, Ξηρουχάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Πιταροκοίλης, Ρινακάκης, Σαλεβουράκης, Σπανουδάκης, Τρουλλινός, Τσουρουνάκης, Φραδελάκης, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής, Χουλάκης, Ψαρομήλιγκας.

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Ανδρέαδη, Βαρδαλάκη, Βαρουξάκη, Βερναδάκη, Βερυκάκη, Γρηγοράκη, Ηλιάκη, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Κοντοπούλου, Κότσαρη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Μουζουράκη, Μπασιά, Παπαγεωργίου, Παπαδάκη, Πισσαδάκη, Ριτζάκη, Σπανουδάκη, Σπυριδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραδελάκη, Φωκά, Ψαρουδάκη.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.