Την Κυριακή (26/7) ο 24ωρος μαραθώνιος κολύμβησης!

Με τον μαραθώνιο κολύμβησης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Χανίων ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ο μαραθώνιος, όπως συμβαίνει εδώ και… δεκαετίες, θα έχει διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας, με τους αθλητές να κολυμπούν όλη τη νύχτα!

 

Εκτιμάται ότι η απόσταση που θα καλύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες θα είναι σε σύνολο πάνω από 100 χιλιόμετρα, αφού το ένα αγώνισμα θα διαδέχεται το άλλο. Ο μαραθώνιος διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το Τμήμα Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ. και φέτος συμπληρώνει αισίως 30 χρόνια ζωής, έχοντας πραγματοποιηθεί 14 φορές μέχρι σήμερα.

 

Σε αυτήν την ιδιαίτερη διοργάνωση-γιορτή, θα συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου, από την αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα, καθώς και αθλητές – αθλήτριες που έχουν περάσει από το πρόσφατο ή το πιο μακρινό παρελθόν από τον Ν.Ο.Χ..

 

Βάσει προγράμματος, ο μαραθώνιος κολύμβησης είναι να ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

 

Ευχαριστήριο

 

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής για τους νεαρούς αθλητές υδατοσφαίρισης η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Χανίων ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί το Αρτοποιείο – Φούρνο «Δέσποινα».

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων εύχεται σ’ όλους τους αθλητές του, γονείς, προπονητές και φίλους, καλό καλοκαίρι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.