Το μόνο κέρδος ο Μαλσά…

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο νεοαποκτηθείς Μαλσά ήταν το μεγάλο κέρδος του Πλατανιά στην ήττα του Καραϊσκάκη με τα δυο γκολ του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο εκ Μαρτινίκα ορμώμενος ποδοσφαιριστής έδειξε εξαιρετικά στοιχεία τόσο αμυντικά όσο και οργανωτικά-κυρίως με την πολλή καλή κάθετη πάσα που διαθέτει- και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ την προσπάθεια της ομάδας του.

Βαρύς και δύσθυμος ο Ντουαλά ,ολομόναχος ο Αντώνης Πετρόπουλος σε έναν Πλατανιά με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του αλλά και με το ίδιο ισχνό αποτέλεσμα.

Και μπορεί μεν ο Ρόκα να δήλωσε ευχαριστημένος για την συνολική προσπάθεια αλλά ως γνωστόν στη συνέχεια του πρωταθλήματος από μόνη της η προσπάθεια χωρίς χειροπιαστό αποτέλεσμα, δεν θα αρκέσει.

Το έλλειμμα ενός οργανωτή είναι φανερό και όσο αυτός ο παίκτης δεν αποκτιέται τόσο δυσκολότερο θα γίνεται το έργο των όποιων επιθετικών.

Στα πολύ αρνητικά η μια ακόμη κόκκινη κάρτα παίκτη του Πλατανιά -ανόητη η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Μπούντικ σε μια περίοδο που κανείς δεν περισσεύει.

Και μπορεί το Κύπελλο να τελείωσε και για φέτος ,η Ξάνθη, όμως, να ανοίγει έναν μεγάλο κύκλο αγώνων με μικρομεσαίους αντιπάλους που έρχεται ως την τελευταία ευκαιρία για τον Ρόκα και τους παίκτες του να κατορθώσουν αυτό που μέχρι σήμερα φαντάζει αδύνατον.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.