«Υπομονή κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει»

Αν και τίποτα δεν κινείται στον Κισσαμικό ο βοηθός προπονητής της ομάδας Τάκης Τσακαλίδης συνιστά υπομονή…

«Έστω και δύσκολα και φέτος στην ΠΑΕ Κισσαμικός της Κισσάμου Χανίων εκτιμώ πως τελικά έχει προκύψει θετικό αποτέλεσμα και αντάξιο των προσδοκιών της διοίκησης, του φιλάθλου κόσμου, των ποδοσφαιριστών και της προπονητικής ομάδος, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια όλοι ανεξαιρέτως με υπομονή, αλλά και επιμονή έναντι πολλών δυσκολιών.

Οι παροχές προϋποθέσεων από πλευράς της ΠΑΕ Κισσαμικός ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, όπως και η διάθεση και η ανταπόκριση όλων των εργαζομένων στις ανάγκες των εκάστοτε στόχων. Αλλωστε το μεγάλο χρονικό διάστημα της συνεργασίας από μόνο του και μόνο καταγράφει και καταδεικνύει την ικανοποίηση και των δυο πλευρών.

Πορευτήκαμε ανοδικά με τον Κισσαμικό, συναντώντας τον σε καλά διοικητικά βήματα, με σκέψη και διάθεση για υψηλούς στόχους, αλλά και με προσεκτική κατανομή έργου σε ρόλους και πρόσωπα.

Η πραγματικά δύσκολη κατάσταση της Football League προϋποθέτει επιπρόσθετο ενδιαφέρον και προσοχή επιλογών για τη συνέχεια. Μη μείνουμε λοιπόν σε ευχαριστίες και ευχολόγια, αλλά στην προτεραιότητα της ανάγκης για περισσότερη οικονομική στήριξη και ανταπόκριση από όλους στη δεδομένη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης του κ. Ροκάκη. Προφανώς, κάθε προγραμματισμός ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου ανεξαρτήτως κατηγορίας δεν έχει να κάνει με πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά με ρόλους, ικανότητες, κατανομή ευθυνών, αλλά και αναζήτηση ευθύνης σε λάθος αποτέλεσμα.

Υπομονή λοιπόν σε όλους μας και σύντομα θα ληφθούν αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον και μόνο του Κισσαμικού.

Ολοι εμείς εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους Κισσαμίτες, που με τον δικό τους πραγματικά τρόπο σκέψης και έκφρασης ανταποκρίθηκαν στο βαθμό που μπορούσαν και ενάντια στην πραγματικά μεγάλη δυσκολία της κατάστασης της κοινωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Τσακαλίδης Δημήτρης».

Πηγή:athlitiko.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.