Χωρίς αντιδήμαρχο,χωρίς κυλικείο και το Πανευρωπαϊκό προ των πυλών…

Πέραν των θλιβερών που διαμείφθηκαν στο Δ.Σ της Παρασκευής η -σύμφωνα με τον ίδιο-αμετάκλητη παραίτηση του -για έναν μόλις μήνα- αντιδημάρχου αθλητισμού Νίκου Βλαζάκη, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με την φιλοξενία ,σε 30 ημέρες από σήμερα, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο κλειστό του Κλαδισού.

Πρώτον, η ανυπαρξία ενός συντονιστή από πλευράς Δήμου με τους διοργανωτές δημιουργεί μείζονα θέματα πληροφόρησης και συντονισμού για ένα τόσο μεγάλο event.

Δεύτερον.Η πλήρης -μέχρι και σήμερα-ανυπαρξίας διαφημιστικής καμπάνιας ενός τουρνουά που κόστισε 120.000€ και που θεωρητικά θα μπορούσε να προσελκύσει και πολλούς Ευρωπαίους τουρίστες για να παρακολουθήσιυν την Εθνική τους ομάδα, γίνεται ακόμα πιο …ανύπαρκτη καθώς λείπει η «κεφαλή» που θα δώσει τις οδηγίες ώστε να «τρέξει» οτιδήποτε.

Και τρίτον, η μη συζήτηση στο τελευταίο Δ.Σ του θέματος της ενοικίασης των κυλικείων στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους και ειδικά αυτό του Κλαδισού που ,ουσιαστικά, έχει λειτουργήσει μόνο κατά τη διάρκεια κάποιων μεγαλυτέρων διοργανώσεων (π.χ Τουρνουά Χάντμπωλ),θα αναγκάσει την δημοτική αρχή να προχωρήσει αποσπασματικά και με απευθείας ανάθεση με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Συμπερασματικά, όση καλή θέληση και να θέλει να δείξει κάποιος απέναντι σε αυτήν τη Δημοτική Αρχή , η λέξη απογοήτευση είναι λίγη….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.