Ψήφος εμπιστοσύνης στη Διοίκηση του Ν.Ο.Χ.

dioikisi-nox

Την έγκριση ενός πολύ «σφικτού» οικονομικού προϋπολογισμού για το 2013, και ο οποίος ωστόσο κυμαίνεται στα επίπεδα του προηγούμενου έτους, αποφάσισαν τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της ετήσιας, τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) στα γραφεία του Ομίλου.

Δυστυχώς, οι πρωτοφανείς οικονομικές δυσκολίες αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με τις εγκαταστάσεις στο Κολυμβητήριο Χανίων δεν επιτρέπουν στον Όμιλο να υπερβεί τις δυνατότητές του κι έτσι για μία ακόμα σεζόν και σε αντίθεση με το τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, ο οικονομικός πήχης θα τεθεί σχετικά χαμηλά. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι εν αντιθέσει με τα οικονομικά, το σύνολο των Τμημάτων του Ομίλου κατά το έτος 2012 σημείωσε πολύ μεγάλες επιτυχίες, κάτι που συνεπάγεται ότι το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και των προπονητών τους παραμένει σε κάθε περίπτωση πολύ υψηλό και πως κατά μεγάλο ποσοστό το ίδιο θα επαναληφθεί και το 2013.

Τον Διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ανέλαβε να τον αναλύσει η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη η οποία προχώρησε σε μία ευρεία αναφορά των τεράστιων προβλημάτων που ήρθε αντιμέτωπη η ίδια και το Δ.Σ. κατά το 2012, σε ό,τι αφορά κατά κύριο λόγο τις εγκαταστάσεις. Τονίστηκε η συμβολή του Ν.Ο.Χ. στην αγορά πετρελαίου αλλά και στην καθαριότητα των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, η αδυναμία ομαλούς επικοινωνίας με το Ε.Α.Κ. ενώ επισημάνθηκαν οι σημαντικότερες αγωνιστικές δραστηριότητες των «πνευμόνων» του Ομίλου, που δεν είναι άλλοι από τα Τμήματά του. Έγινε αναφορά στο κοινωνικό έργο που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εξακολουθεί να διαφυλάττει ως κόρη οφθαλμού ο Όμιλος και αφορά το Τμήμα Ειδικής Άθλησης, τους εθελοντές ναυαγοσώστες αλλά και το πρόγραμμα «Τα παιδιά για τα παιδιά».

Τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2012 ανέλαβε η Γενική Γραμματέας του Ν.Ο.Χ. Λία Κρασαδάκη-Μητσοτάκη, η οποία έχοντας στα χέρια της έγγραφα από την Ταμία του Ομίλου Αλέκα Πατσιά ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα έσοδα και τα έξοδα που προέκυψαν κατά το προηγούμενο έτος.

Τα μέλη της Γενικής Συνελεύσεως, που παρότι είχαν προσκληθεί να βρεθούν όλα, το παρών έδωσαν ελάχιστα, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει, ψήφισαν ομόφωνα τόσο τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2012 όσο και τον οικονομικό προϋπολογισμό για το 2013 ενθαρρύνοντας με κουράγιο και δύναμη το Δ.Σ. του Ομίλου να συνεχίσει το δύσκολο έργο του.

Να σημειωθεί τέλος ότι της Γενικής Συνελεύσεως προέδρευσε ο κύριος Αντώνης Μακρινάκης ενώ χρέη γενικής γραμματέως ανέλαβε η κυρία Αφροδίτη Βομβολάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.