«Όλοι στο γήπεδο»

0

Νέο κάλεσμα προς το κόσμο των Χανίων, ώστε να στηρίξει το Σάββατο(18/2) τις προσπάθειες της ομάδα του ΑΟΧ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε η διοίκηση της ομάδας μέσω ανακοίνωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ:

«Το Σάββατο 18/2/2017 και ώρα 14.30 στο γήπεδο των Περιβολίων η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ δίνει αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ. Φίλαθλοι, οπαδοί, φίλοι της ομάδας, φορείς της πόλης δώστε με την παρουσία σας δύναμη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να κατακτήσουν ακόμα μία νίκη για να κάνουν υπερήφανη την πόλη των Χανίων».

Ακόμα ανακοίνωση εξέδωσε σχετικά με την πώληση των εισιτηρίων για αυτό το σημαντικό αγώνα. Όσα αναφέρει: «Σχετικά με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει οτι άρχισε σήμερα 16/2/2017 η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 18/2/2017 στις 14.30. Πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ΠΑΕ οδός Οδυσσ. Καλιγιάννη 4 και στο κατάστημα ITALIAN FACTORY OUT LET στον κόμβο. Επίσης: τριμελής επιτροπή από τον σύνδεσμο των Blue Boys θα πωλεί εισιτήρια στην πόλη και τριμελής επιτροπή από την ΠΑΕ θα ξεκινήσει την διάθεση εισιτηρίων σε όλη την πόλη. Φίλαθλοι των Χανίων ενισχύσατε την ομάδα της πόλης δώστε βροντερό παρών το Σάββατο στο γήπεδο».

Απάντηση