Επιστροφή των 3 βαθμών στον ΑΟΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά προς τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη τακτοποιήθηκε. Η Χανιώτικη ομάδα είχε προθεσμία από τη διοργανώτρια αρχή της Football League προκειμένου να μπορέσει να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς το ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο και συνέβη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστραφούν οι 3 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον ΑΟΧ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04-04-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 33/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή  ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΑΝΕΣΤΗ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Πηγή: Footballleaguenews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.