920.000 € κόστισαν τα Περιβόλια

perivolia-kerkida-kosmos

Στις 920.000 ευρώ ανήλθε τελικά το κόστος ανακατασκευής του γηπέδου Περιβολίων όπως αυτό παρουσιάστηκε στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου από την δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουλάκη το κόστος αυτό επιμερίζεται σε 780.000 ευρώ για την κατασκευή του σκεπάστρου , της νέας κερκίδας, των προβολέων,των δημοσιογραφικών booth και όλων των υπολοίπων εργασιών πέριξ του γηπέδου ενώ άλλες 140.000 ευρώ κόστισαν η ανακατασκευή των χώρων κάτω από τις κερκίδες καθώς και η κατασκευή των βοηθητικών χώρων (αίθουσα τύπου,τουαλέτες κλπ).

Οι χωματουργικές εργασίες, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα όπως και η αγορά 650 καθισμάτων της νέας λυόμενης κερκίδας όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων ήταν χορηγία της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η αντιπολίτευση με τη σειρά της κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι δεν ακολούθησε τις νομότυπες διαδικασίες σε μεγάλα κομμάτια του έργου με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.