΄Οχι σε αυτήν την εστία ,ρε παιδιά … | XANIA SPORT FM

Ένα γκολ έψαχνε τόσο καιρό ο ΑΟΧ κι όταν αυτό ήρθε , μπήκε στη …λάθος εστία. Η στραβοκεφαλιά του Τσαρτσίδη στο 7΄ανάγκασε τον συμπαίκτη του Καλογεράκη να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα,κάτι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για την τελική έκβαση του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Παρά την όρεξη του Φάμπιο-που στο α΄μέρος ήταν εκπληκτικός-παρά τις μικρότερες ή μεγαλύτερες (ελάχιστες είναι η αλήθεια) φάσεις που δημιούργησε η Χανιώτικη ομάδα δεν ήταν αρκετές να κάμψει την αντίσταση της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” που από στο δεύτερο,ειδικά ημίχρονο,δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Mάλιστα αν ο Χανιώτης ευστοχούσε στο πέναλτι του 88′ (χέρι Βουρβαχάκη) που πέταξε άουτ ή στο τετ-α-τετ τρία λεπτά αργότερα που αναχαίτισε ο Καλογεράκης,τότε η τελική διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη.

Κυρίαρχο σημείο της συνάντησης που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν η αδιαμφισβήτητη διαφορά εμπειρίας,ιδιαίτερα.μάλιστα, από τη στιγμή που έστω και με αυτόν τρόπο πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Στον αντίποδα καλός και άγιος ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων του ΑΟΧ,όμως όταν το παιχνίδι “στραβώσει” δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να το γυρίσει.

Βαθμολογικά τώρα ο ΑΟΧ μένει πίσω και υπολογίζοντας και την νίκη-έκπληξη του Ηλυσιακού με την Προδευτική,η ουρά έχει πάρει για τα καλά “φωτιά”.Για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη έπονται δύσκολα παιχνίδια (Ζάκυνθος εκτός το ερχόμενο Σάββατο-Γλυφάδα μέσα) και τίποτα πια δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Η συνέχεια για τον ΑΟΧ αναμένεται “βουνό” που πρέπει να το διαχειριστεί με τον καλύτερο ,δυνατόν, τρόπο.

Ο Γιάννης Πετράκης αφού δεν παρέλειψε να ρίξει “βέλη” κατά της διαιτησίας λέγοντας ότι ο Απόλλωνας δεν έχει την ανάγκη της καθώς πρόκειται για μια καλή ομάδα,αναφέρθηκε στην κακοδαιμονία της ομάδας του και στην αδυναμία της να σκοράρει ευελπιστώντας όπως είπε “…να είμαστε κάποτε κι εμείς τόσο τυχεροί…”.

Από την προσπάθεια των παικτών του,όπως ο ίδιος δήλωσε,έμεινε ευχαριστημένος “…αν και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι σε κάποια τελειώματα των φάσεων…”