«Άδικο αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό»

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Πανθρακικού απέναντι στον Απόλλωνα με τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, να τονίζει πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη στα δύο πρώτα γκολ τα οποία έκριναν το ματς.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δυσκολία των παικτών του να τελειώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πάθος και δύναμη, που θα ήθελε τη νίκη και που θα έπαιζε με σέντρες… Θεωρώ πως ήμασταν απόλυτα διαβασμένοι τακτικα. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει κατά κράτος στην ομάδα μου και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα και δύο γκολ. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ από το πουθενά με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δώσαμε στον Απόλλωνα τη δυνατότητα να πετύχει δεύτερο γκολ. Εκεί πέρα πάλι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, γιατί είχαμε δυο ευκαιρίες για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι και να κάνουμε το 2-1. Και έκεί κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ.

Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε αργά, βάλαμε δύο γκολ και σώσαμε λίγο την εικόνα της ήττας, αλλά δυστυχώς φεύγουμε με άδεια τα χέρια. Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Αν και είχαμε τις φάσεις για να τελειώσουμε νωρίς το ματς δεν το κάναμε και το παιχνίδι χάθηκε από εμάς».