Άδοξο τέλος στο φιλικό ΟΦΗ-ΑΟΧ λόγω σοβαρού τραυματισμού

Σε ένα δυνατό φιλικό στο ΒΑΚ είχαμε άδοξο τέλος καθώς στο 70′ οι δυο προπονητές αποφάσισαν να το σταματήσουν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νικολόπουλου ο οποίος θα μείνει εκτός περίπου τρεις μήνες.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες στο πρώτο μέρος να δημιουργούν φάσεις. Ο ΟΦΗ απείλησε κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή ενώ ο ΑΟ Χανιά με τον Σταματή ο οποίος είδε τον Βλάχο δυο φορές να του λέει «όχι».

Το φιλμ του αγώνα

7’ Κάθετη μπαλιά του Σαϊνε, σουτ του Σταματή από θέση μέσα δεξιά σε κόρνερ ο Βλάχος.

19’ Σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

26’ Σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή κανένα πρόβλημα για τον Πρίφτη.

28’ Πάσα Περογαμβράκη, στον Φαμπίνιο ο οποίος δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα καταλήγει μακριά από την εστία.

Στο 29’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε παρατηρήσεις στον πάγκο του ΑΟ Χανιά για τον Μασάδο και στην επόμενη φάση τον έβγαλε έξω (αναγκαστική αλλαγή) καθώς είχε καθίσει μπροστά στην μπάλα για να ανακόψει γρήγορη αντεπίθεση. Η φάση αυτή έφερε αναταραχή στον πάγκο καθώς γενικώς τα σφυρίγματα του Ηρακλειώτη ρέφερι από το ξεκίνημα ήταν εχθρικά προς την ομάδα των Χανίων εκνευρίζοντας άπαντες.

40’ Ωραία μπαλιά «τρύπα» του Νύκταρη για τον Σταματή το σουτ του όμως απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βλάχος.

Β’ Ημίχρονο

52’ Μπαλιά Γκούμας σε Νικολόπουλο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Κόλλιας.

63’ Μακρινό σουτ του Μαραθιανού η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά(κατέβηκε γρήγορα) λίγο άουτ.

Στο 70’ είχαμε τον άσχημο τραυματισμό του Νικολόπουλου σε μια σύγκρουση με τον Κόλλια με τους παίκτες να πιάνουν τα κεφάλια τους δείχνοντας από την αρχή ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για κάταγμα στην κνήμη κάτι που σημαίνει 3 μήνες εκτός δράσης.

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος, Μπολάκης Κοιλιάρας(61’ Μαραθιανός), Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Γκούμας, Φαμπίνιο)λ.τ. 52 Φαζός) , Ραπτάκης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης(46’ Τζέκος), Κουσίδης(46’ Νικολόπουλος).

ΑΟ Χανιά(Θωμάς Γράφας): Πρίφτης(46’ Κόλλιας), Ψυχογιός(Χατζηλιάδης), Γεωργίου(67’ Κατρανίτσας), Καρτσαμπάς(, Μπριλάκης, Μπουζούκης, Ρίκκα(65’ Μπάτσι), Τσούτσης, Μασάδο(30’ Νύκταρης, 67’ Μέμος), Σαϊνέ, Σταματής