Άμεσα οι πρώτες μεταγραφές

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Πλατανιά. Ο σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει στο στρατόπεδο της χανιώτικης ομάδας και έχουν μπει σε σειρά σημαντικά θέματα, όπως τα μεταγραφικά.

Η ονοματολογία έχει αρχίσει από την επόμενη κιόλας ημέρα της ανόδου της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει την χανιώτικη ομάδα. Η περίπτωσή του, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν την υπογραφή του 29χρονου φορ.

Από κει και πέρα το fax της ΠΑΕ δέχεται καθημερινά δεκάδες προτάσεις από γραφεία μάνατζερ όπου,όπως είναι λογικό,προτείνονται τα πλείστα όσα ονόματα.Η επιτροπή μεταγραφών από αύριο κιόλας θα επιληφθεί των παικτών που δυνητικά θα  μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικού στόχους και με γνώμονα και τον προϋπολογισμό της ομάδας θα αποφασίσουν ποιούς διαύλους επικοινωνίας θα ανοίξουν.

Όμως, ας αφήσουμε ένα παραθυράκι αφού δεν αποκλείεται να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις και μέσα στο σαββατοκύριακο. Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει το συγκεκριμένο σενάριο είναι λίγες, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν συμβεί κάτι τέτοιο.