Άρης: Ενοχλήσεις στη γάμπα για Τάτο

Οι ενοχλήσεις στη γάμπα έχουν κρατήσει μακριά από το κανονικό πρόγραμμα των «κίτρινων» τον 23χρονο μέσο και ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης (06/02) για να δει την κατάσταση του παίκτη του.

Ο Ανδρέας Τάτος μέσα σε τέσσερις μέρες έπαιξε δυο αγώνες 97’ και 94’ λεπτών, με αποτέλεσμα η αγωνιστική του απραξία των τελευταίων μηνών στον Ολυμπιακό να φέρει και ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο μέσος του Άρη δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά τη Δευτέρα (04/02) και την Τρίτη (05/02), αφού προτιμήθηκε να κάνει προληπτικό πρόγραμμα, με την υπερπροσπάθεια κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα να τον έχει επηρεάσει προφανέστατα.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν θέλησε να πιέσει τον παίκτη στις προπονήσεις, αφού ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, και θα περιμένει από τη σημερινή προπόνηση και μετά να δει κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάτου. Το πιθανότερο είναι ο νεαρός μέσος να μπει κανονικά με την ομάδα και να φωνάξει «παρών» ενόψει του αγώνα στα Περβόλια.

Έτοιμος να δοκιμάσει τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο ως δεύτερο αμυντικό χαφ και να του δώσει μια ευκαιρία στην ενδεκάδα του Άρη είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ανάλογη απόπειρα, να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Τριανταφυλλάκο ως αμυντικό χαφ, είχε κάνει παλαιότερα και ο Μάκης Κατσαβάκης, όμως ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα τον έφερε πολύ πίσω.

Πλέον, ο 21 ετών μέσος δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί ξανά μετά από ένα δύσκολο τρίμηνο για αυτόν και σίγουρα αντιλαμβάνεται πως αυτή είναι η δική του ευκαιρία προκειμένου να λάμψει σε μια ομάδα στην οποία μπορεί να έχει θέση.