“Έδωσαν την νίκη” (video)

Χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και την εμφάνιση του Πλατανιά απέναντι στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε πως ήταν καθοριστικά τα γκολ στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη γιατί πάντα η πρώτη νίκη είναι γλυκιά αλλά και γιατί κάναμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδωσαν όλη την ενέργεια και κατάφεραν με την καρδιά τους και την ποιότητα τους να κάνουν ένα σημαντικό διπλό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Νιώθω όμορφα που βρίσκομαι σε αυτήν την αίθουσα γιατί πριν από 2 χρόνια το πρώτο μου παιχνίδι ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννενα».

Για το αν έκρινε το ματς τα δύο γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο: «Πετύχαμε δύο γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων. Μας δόθηκε η δυνατότητα να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Τελικά σήμερα καταφέραμε να μετατρέψουμε την καλή μας εμφάνιση και σε νίκη».

Για την αλλαγή του συστήματος: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό όπως και ο κάθε αντίπαλος. Δεν νομίζω ότι ήταν ο σχηματισμός που μας οδήγησε στη νίκη αλλά η εμφάνιση μας. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλα τα παιδιά έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμείς έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι σε άλλα. Εμείς δουλεύαμε σκληρά και ξέραμε ότι θα βγει στο γήπεδο η σκληρή δουλειά που κάνουμε».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Εργοτέλη: «Και εμείς βγάλαμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, οπότε ο Εργοτέλης δυσκολεύτηκε πολύ. Βελτίωσε πολύ την εικόνα του σε σχέση με το φιλικό που δώσαμε στα Χανιά. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά σε αντίθεση με τα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση με τον Παύλο. Εμείς δεν αφήσαμε τον Εργοτέλη να μας απειλήσει».