Έκλεισε το κεφάλαιο Μουντάκης

To κεφάλαιο Γιώργος Μουντάκης έκλεισε στον Πλατανιά καθώς το απόγευμα της Πέμπτης η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας ενώ ακολούθησε και δήλωση από τον πρώην πλέον προπονητή τερματοφυλάκων.

η επίσημη ενημέρωση και η δήλωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη (στο κέντρο της φωτογραφίας).
Ο Γιώργος Μουντάκης αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη του Πλατανιά Χανίων, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα Τμήματα Υποδομών. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, στον οποίο η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην καριέρα του.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΝΤΑΚΗ

Αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης, σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Αναλυτικότερα, στη δήλωσή του, ο κ. Μουντάκης αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Πλατανιά Χανίων. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση -και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη- όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν την οικογένεια του Πλατανιά Χανίων καθώς και τους φίλους της ομάδας, που τη στηρίζουν έμπρακτα. Ζήσαμε πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάλαμε όμως τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στη Super League. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».