“Έκλεψαν τις διαδρομές από το κλειστό κολυμβητήριο” (vid)-Όλη η αλληλογραφία

Σε απίστευτες καταγγελίες κατά σωματείου-που δεν κατονόμασε αλλά ¨φωτογράφισε” προχώρησε το πρωί σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΑΚ. κ.Ιπποκράτης Μανουδάκης.

“Κάποιοι παράγοντες και γονείς σωματείου μπήκαν λάθρα στο κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και αφαίρεσαν τις διαδρομές χωρίς να έχουν ενημερώσει κανέναν.Μάλιστα, το γεγονός είναι εν γνώσει της ΓΓΑ που έχει προχωρήσει σε προανακριτική.”

Στα παρακάτω έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο www. sportfmxania.gr φαίνεται η αλληλογραφία που απέστειλε η διοίκηση του ΕΑΚΧ προς την ΓΓΑ με την επισήμανση της “παράνομης αφαίρεσης εξοπλισμού αξίας 9.000 € (!) από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (!)” όπως αναφέρει αλλά και την απάντηση της ΓΓΑ προς τον ΝΟΧ για την απάντηση του.

Από ότι φαίνεται από τα έγγραφα χρονικά το συμβάν έχει ως εξής:

Ο  ΝΟΧ είχε αποστείλει έγγραφο προς την ΓΓΑ ζητώντας τον εξοπλισμό-παρόλο που η ΓΓΑ δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία να το πράξει- στη  συνέχεια ,άγνωστο πως και ποιοι, αφαίρεσαν τον εξοπλισμό αποθηκεύοντας τον ,μάλιστα, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό η διοίκηση του ΕΑΚΧ απέστειλε το έγγραφο που παραθέτουμε , με αποτέλεσμα η ΓΓΑ να ζητήσει εξηγήσεις από τον  ΝΟΧ.

Ο ΧΑΝΙΑ SPORT FM  90.5 επικοινώνησε με την πρόεδρο του Ναυτικού Όμιλου Χανίων κ.Χαρά Μυλωνάκη για να λάβει και την απάντηση του Ομίλου.

Σύμφωνα με την κ. Μυλωνάκη, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό,τόνισε ότι προφανώς ο ΝΟΧ δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη και μάλιστα, όπως τόνισε μόλις το αντιλήφθηκαν απέστειλαν έγγραφο προς την ΓΓΑ ζητώντας περαιτέρω διευκρινήσεις για το τι πρέπει να πράξει.

Παρακάτω παραθέτουμε την αλληλογραφία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την ΓΓΑ.