Ένα βήμα ακόμα…

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά έκανε το πρώτο από τα δυο βήματα που του απέμεναν για να εξασφαλίσει την είσοδο του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Νοτίου Ομίλου.

Το γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη στο 34΄αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην νεανική πλην άπειρη Γλυφάδα και τώρα το ερχόμενο Σάββατο (15.00) περιμένει τον Αστέρα Μαγούλας για να επιβεβαιώσει την είσοδο της στα πλέϊ οφ.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χάνοντας και κάποιες καλές φάσεις ώστε να πάρει μια πιο άνετη νίκη,όμως , οι Λουκίνας και Βασιλόγιαννης δεν αποδείχτηκαν εύστοχοι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ σέντρα του Βασιλόγιαννη, ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Γλυφάδας.

20′ Ο Δωροβίνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των Χανίων.

24′ εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Γλυφάδας από τον Βασιλόγιαννη, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Παπατζίκος έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας.

32′ Ο Πότσι άνοιξε στην περιοχή, ο Μαραγκουδάκης έβγαινε μόνος, αλλά έκανε εκπληκτικό τάκλιν και έδιωξε την μπάλα ο Μαρκάκης.

34′ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Λουκίνας πάλεψε για μια χαμένη μπαλιά πλάγια στην περιοχή της Γλυφάδας, γύρισε και έκανε μια σέντρα σουτ που δεν απέκρουσε καλά ο Πασάι και ο Μαραγκουδάκης μέσα από την περιοχή με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

56′ σουτ του Ταμπάκη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του ΑΟ Χανιά.

64′ Ο Βασιλόγιαννης έκανε την κούρσα, μπήκε στην περιοχή για να κάνει το σουτ αλλά ο Πασάι έδιωξε με τα πόδια.

75′ σέντρα από αριστερά, ο Νίκου μόνος του στην περιοχή των Χανίων δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Ζώνας, Τσακύρης, Μουστάκης, Χριστόπουλος (79′ Διαμαντόπουλος), Δημακάκος, Νίκου, Δωροβίνης (64′ Ραχήμ), Ταμπάκης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Σκάρος (63′ Πυθαρούλης), Πότσι, Πάγκαλος, Λουκίνας (70′ Μέλο), Βασιλόγιαννης (88′ Τσαρτσαρής), Μαραγκουδάκης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Μήταρης (Ανατ. Αττικής)