Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Μετά από το ταξίδι στην Άμφισσα θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στην εξαιρετική φιλοξενία από πλευράς τόσο του Φωκικού όσο και των δημοσιογράφων της περιοχής. Το γεγονός ότι είναι Δημοτικό το στάδιο της Άμφισσας κάνει σαφώς πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων της, μόλις μπήκα στο γήπεδο τρόμαξα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία και η πρώτη εντύπωση με έκανε να είμαι επιφυλακτικός κάτι όμως που γρήγορα άλλαξε. Το πώς αλλάζει η διάθεση του ανθρώπου έχει να κάνει σαφώς με τον τρόπο αντιμετώπισης του ειδικά από ανθρώπους που βλέπει πρώτη φορά και σε αυτό τα παιδιά από την Άμφισσα πήραν ΑΡΙΣΤΑ. Ονόματα θα αποφύγω να αναφέρω καθώς μπορεί να μου διαφύγει κάποιο και θα ήταν άδικο (αναφέρομαι στους δημοσιογράφους) ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως αξίζουν ένα μπράβο καθώς τις ελλείψεις που υπάρχουν φροντίζουν να τις εκμηδενίζουν με την συμπεριφορά τους. Ακόμα και η προσφορά τους να βγουν από τις θέσεις τους για να κάτσουμε ήταν κάτι που μου προξένησε θετική εντύπωση.

Εκτός όμως από τους δημοσιογράφους και οι άνθρωποι του Φωκικού προσφέρθηκαν να μας κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, η θετική αύρα του κ. Κραγεώργου που ήταν στα εκδοτήρια και ευγένεια του μέχρι τον γενικό αρχηγό της ομάδας που μας θυμήθηκε από το πρώτο ματς.

Σε όλους αυτούς θα ήθελα να τους πω ένα ευχαριστώ γιατί κάτω από αντίξοες όπως είδαμε συνθήκες διδάσκουν ποδοσφαιρική, δεν θα πω παιδεία αλλά ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει οι ξένοι άνθρωποι να μας προσέχουν πιο πολύ από τους δικούς μας, ίσως αυτοί να γνωρίζουν κάτι παραπάνω ή να βλέπουν κάτι παραπάνω.

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο από το ζέσταμα και την είσοδο των ομάδων. Ελπίζω να τα ξαναπούμε στα μπαράζ.

Κώστας Νίτσε