«Ένα μεγάλο ευχαριστώ…»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ…», θέλησε να πει ο Κύδωνας Χανίων σε εκείνους που συνέβαλαν φέτος τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αφενός, άκρως ανταγωνιστική και να χάσει, στην κυριολεξία, στις λεπτομέρειες την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αφετέρου να θεωρείται από τις ομάδες που επέδειξαν σε μέγιστο βαθμό ήθος και υψηλές αξίες, όπου και αν έπαιξε.

Η ανακοίνωση:

«Το ταξίδι στη Γ’ Εθνική έληξε αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται…

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει εκείνους που συνέβαλαν φέτος τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αφενός, άκρως ανταγωνιστική και να χάσει, στην κυριολεξία, στις λεπτομέρειες την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αφετέρου να θεωρείται από τις ομάδες που επέδειξαν σε μέγιστο βαθμό ήθος και υψηλές αξίες, όπου και αν έπαιξε.

Πρώτους από όλους ευχαριστούμε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι παίκτες ειδικά, υπερέβαλαν εαυτόν! Μολονότι ερασιτέχνες, λειτούργησαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ως επαγγελματίες και ήταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο για το καλό της ομάδας αλλά και για την προβολή, μέσω του συλλόγου, της πόλης μας. Η ομάδα μας τους ευγνωμονεί και τους ευχαριστεί…

Ευχαριστούμε πολύ, τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων που μας στήριξε σε όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η συμβολή του ήταν σημαντικότατη σε όλη τη διάρκεια τoυ πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι δείξαμε στον κόσμο πως η ομάδα του Κύδωνα Χανίων μπορεί να εκπροσωπήσει την πόλη σε υψηλό επίπεδο και ελπίζουμε και στο μέλλον, στη συμπαράστασή του.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες που συναγωνιστήκαμε φέτος, από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έπαιξαν για την ιστορία τους, αντιμετωπίζοντάς μας τίμια. “Ευχαριστούμε” και εκείνους -τους ελάχιστους ευτυχώς- που φάνηκαν κατώτεροι της ιστορίας τους….

Ευχαριστούμε επίσης τον φυσικοθεραπευτή Κων/νο Ξυφτιλή για την αφιλοκερδή βοήθειά του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και την παρουσία του σε όλους τους αγώνες και όποτε γενικώς, τον χρειάστηκε η ομάδα.! Επίσης τον καρδιολόγο Μαρκετάκη Δημήτρη, τον ορθοπεδικό Γιάννη Σφυράκη και τον φυσικοθεραπευτή Αριστείδη Δαμανάκη.

Εν κατακλείδι, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς την αρωγή τους και τη συνδρομή τους δε θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τους μεγάλους χορηγούς μας:

ΙΝΚΑ SUPER MARKETS
BLUE STAR FERRIES
ANEK LINES
ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ “ΤΟ ΜΑΝΝΑ”

Τους χορηγούς μας:
Γυμναστήριο Be Fit, Α4 copy works, Οινομαγειρείο Αγαπήνης, Ταβέρνα Αχιλλέας, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ (Γαλιάτσος Χ.Γ. και Σία Ε.Ε.), Ταβέρνα Ελιά, Θράκα, Εστιατόριο Ενετικόν, Europrent Car Rental, KTEΛ Χανίων και Ρεθύμνου, Loupassis Homes, Meat Box, Ψητοπωλείο “η Πέτρα”, Μαγειρειό “Ρίζες”, Ψησταριά “Ρούμελη”, Οπωρολαχανοπαντοπωλείο Σκορδυλάκης, Σταύρος Σπορ, Τartufo Italian Restaurant, Mιχαήλ Τσόντος (Τεχνική εταιρεία) και Φωτεινάκης Store.

H ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων συνεχίζει την προσπάθεια και θα επανέλθει σύντομα, στις Εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η δουλειά στα τμήματα υποδομής, με προτεραιότητά μας την ανάπτυξη του χανιώτικου μπάσκετ. Είναι γνωστό ότι βασικός στόχος μας είναι η δημιουργία καλών αθλητών και εξαιρετικών χαρακτήρων…».