Ένα ριμπάουντ κι ένα λέϊ απ του στέρησαν τον θρίαμβο…

dig

Ένα χαμένο λέϊ απ από μια από τις καλύτερες σέντερ της κατηγορίας -με πολλή υποψία για φάουλ- της Κουφογιάννη με το σκορ στο 60-61 και ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα στέρησαν από τα κορίτσια του ΟΑΧ την δυνατότητα να σπάσουν το αήττητο σερί του πρωτοπόρου Σπόρτινγκ.

Το τελικό 62-66 για τις Αθηναίες αντικατοπτρίζει και τις μεγάλες δυσκολίες να κάμψουν την αντίσταση του εξαιρετικού-ίσως στην κορυφαία του μέχρι σήμερα εμφάνιση-ΟΑΧ.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι καθ’ολη τη διάρκεια του με το Σπόρτινγκ μετά το 9-0 των πρώτων τεσσάρων λεπτών να δέχεται ένα 18-4 μένοντας πίσω στην πρωτη περίοδο.

Ο τραυματισμός της Κουφογιάννη που τη άφησε εκτός ολόκληρη σχεδόν την δεύτερη περίοδο καλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις συμπαίκτριες της μέχρι να επιστρέψει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Το προβάδισμα άλλαξε χέρια πάρα πολλές φορές με την Χανιώτισσα σέντερ του Σπόρτινγκ και της εθνικής ομάδας Στέλλα Φουράκη να μονοπωλεί τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας της κρατώντας την με βραχεία κεφαλή προπορευόμενη.

Κι έτσι φτάνουμε στις φάσεις των τελευταίων λεπτών που αναφερθήκαμε στην αρχή.

Η συνολική,πάντως εικόνα των κοριτσιών του Μιχάλη Κεσικτσόγλου.,κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Α2 μόνο χαμόγελα μπορεί να αφήσει για τη συνέχεια.