Έξι μετάλλια για Κουκουβίτη και Παπαδάκη στο Master’s World Cup 2016!

Έξι μετάλλια εκ των οποίων δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα συνθέτουν τη συγκομιδή για τη Στέλλα Κουκουβίτη και τον Ηλία Παπαδάκη στο Master’s World Cup 2016 που διεξήχθη στην Πράγα της Τσεχίας το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου.

Οι δύο Χανιώτες αθλητές Τεχνικής Κολύμβησης πήραν έτσι μέρος με απόλυτη επιτυχία σε μια σπουδαία διοργάνωση που φέρνει την «σφραγίδα» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CMAS και συγκέντρωσε εκατοντάδες αθλητές από 29 μέχρι 74 ετών απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Κουκουβίτη και Παπαδάκης είχαν την ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια να εκπροσωπήσουν τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και την ελληνική Τεχνική Κολύμβηση, καταφέρνοντας και πάλι, όπως και τότε, να το πράξουν επάξια και να επαναλάβουν μεγάλες επιτυχίες αποδεικνύοντας ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, το άθλημα… δεν ξεχνιέται. Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία που δημιούργησε συγκίνηση στους δύο αγωνιζομένους αλλά και στην έφορο Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ, Βούλα Παπαδάκη, που συνόδευσε τους δύο αθλητές στην πρωτεύουσα της Τσεχίας και παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς την προσπάθειά τους.

Ειδικότερα, η Κουκουβίτη κατάφερε να περάσει γύρω από το λαιμό της 4 μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα ενώ από την πλευρά του ο Παπαδάκης είχε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Μάλιστα, οι επιτυχίες των δύο Χανιωτών αθλητών, που είχαν ακόμα μία 5η θέση η Κουκουβίτη και μία 4η, μία 6η και μία 7η ο Παπαδάκης ανέδειξαν τον Ναυτικό Ομιλο στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 490 βαθμούς. Πρωταθλητής στέφθηκε ο Σύλλογος από την Ιαπωνία «Japan Underwater Sports Federation» με 4.643 βαθμούς.

Αναλυτικά τα μετάλλια και οι επιδόσεις των δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν ως εξής:

Ασημένια μετάλλια Στέλλα Κουκουβίτη 50μ. άπνου 21.35

Ηλίας Παπαδάκης 3.000μ. επιφάνεια open water 45:51,93