«Έχουμε αδυναμίες»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την επικράτηση του Απόλλωνα απέναντι στον Πανθρακικό παρουσιάστηκε ο Λόρι Σάντσες, με τον τεχνικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να αναφέρεται, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στις αδυναμίες που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά. Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε καλά για 80 με 90 λεπτά και καθόλου καλά στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Ήταν σίγουρα καλό για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αλλά όχι για την καρδιά των δυο προπονητών. Παρά τη νίκη δείξαμε ότι έχουμε αδυναμίες στο παιχνίδι μας και πρέπει στην πορεία του πρωταθλήματος να το συνειδητοποιήσουμε αυτό, για τους αγώνες που ακολουθούν». Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδα του στους τρεις τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται νωθρή στο πρώτο ημίχρονο κι ανεβάζει την απόδοση της στη συνέχεια: «Δεν με ενοχλεί γιατί σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε συγκεντρώσει πέντε βαθμούς».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν τον ενόχλησε η τροπή που πήρε ο αγώνας στο τέλος, δήλωσε: «Θα είχα πρόβλημα αν δεν παίρναμε τη νίκη. Πήραμε όμως τη νίκη κι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα».