“Ήρθαμε για τουρισμό…!”

Σκληρός εμφανίστηκε στην κριτική του ο Ηλίας Αναστασάκος για την εμφάνιση του Πλατανιά και την ήττα στην Κέρκυρα, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Πιστέψαμε πως τελείωσε το πρωτάθλημα για μας και ήρθαμε εδώ για τουρισμό. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, μόνοι μας θα δούμε τι έφταιξε, θα τα καταφέρουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιθετικού ό οποίος πρόσθεσε:

«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και για την Κέρκυρα. Δεχθήκαμε με αστείο τρόπο το 2-0 και αργήσαμε να πετύχουμε το γκολ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μακάρι να είμαστε στο επόμενο.

Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για όλες τις ομάδες όχι μόνο για εμάς, δείτε και την Κέρκυρα. Όπως ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη δεύτερη θέση έτσι και εμείς θα αγωνιστούμε για τη σωτηρία. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το θέμα είναι να προσπαθούμε. Όλα τα ματς κρίνονται στη δύναμη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ο Θεός βοηθός».