Αγιασμός στο Μάλεμε

Ο αγιασμός της ομάδας του Πλατανιά Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνό Λιονάκη και τον εφημέριο της Κοινότητας Πλατανιά, π. Δημήτρη Παρασκάκη, παρουσία της Διοίκησης της Π.Α.Ε., στελεχών και φίλων της ομάδας καθώς η προπόνηση -που ακολούθησε- ήταν ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.
Πριν από τον αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τους κυρίους Βαρουξάκη και Μαθιουλάκη για τη «βελούδινη» διαδοχή στη Διοίκηση της Π.Α.Ε.

Μετά τον αγιασμό οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης ενώ μεταγραφικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ακόμα ανακοίνωση ποδοσφαιριστή ίσως και δυο καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η υλοποίηση του συνεχίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Πάντως ένα απο τα ονόματα τα οποία κοιτάει ο Πλατανιάς είναι αυτό του Ανίς Μπουσαϊντί (ΕΔΩ) για τον οποίο είχαμε κάνει λόγο από τις 26/6. Στην προπόνηση εξακολουθούν να συμμετέχουν οι υπό δοκιμή παίκτες Τερζίδης και Τσουράκης όπως και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα ο Γεβγέν Νέπλιακ.

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε, σε δηλώσεις του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλοςπροκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της
«Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας. Έχουμε τελειώσει με τα ιατρικά τεστ και με τα εργομετρικά και σήμερα με τον αγιασμό και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας. Μίλησα πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίασή μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι την 1η αγωνιστική, στις 23 Αυγούστου. Βασικός στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και βέβαια να καταφέρουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος», ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος.

Δηλώσεις έκαναν και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Ναζλίδης και Φανούρης Γουνδουλάκης.
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος. Να έχουμε οι ποδοσφαιριστές υγεία πάνω απ” όλα, να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για φέτος. Είμαστε γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία, όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που έχουμε σκοπό», ανέφερε ο Θωμάς Ναζλίδης. Ερωτηθείς αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Ναζλίδης είπε ότι «σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία η περυσινή για εμένα. Θεωρώ ότι ανήκει στο παρελθόν. Είμαι καλά, ξεκινάω δυνατά και θέλω τη φετινή χρονιά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου». Και πρόσθεσε: «Το κλίμα μεταξύ των παιδιών είναι πολύ καλό. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάποια πράγματα. Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και μεγάλη θέληση να δουλέψουμε σωστά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περυσινή».

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά, αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα, σημείωσε ότι «και μόνο που αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων που πέφτουν σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, βέβαια, και όχι ποιες ομάδες θα είναι σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία και να αποφύγουμε το άγχος που είχαμε τα τελευταία χρόνια».