“Αιτούμεθα πέναλτι και αποβολή”

Σε μια ανακοίνωση στην οποία προσπαθεί να δει με χιούμορ τα όσα συμβαίνουν στην Super League προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την ανακοίνωση της να έχει διάφορες απαιτήσεις για τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ, Πανθρακό και Εργοτέλη.

Επίσης τονίζει ότι αν δεν καταφέρει να σωθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα ζητήσει δικαιοσύνη και ισονομία και από τον Ολυμπιακό. Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

“Κατά αρχάς όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κύριε Πανόπουλε, εσείς φταίτε που παραλείψατε τον αξιότιμο «εργαλείο» κ. Σπάθα από την λίστα σας. Τον είχαμε επισημάνει από τον αγώνα μας με την Καλλονή, δεν θυμάστε; Παρακαλούμε όπως προβείτε αμέσως σε διόρθωση του πίνακα βράβευσης διαιτητών.

Δια της παρούσης, και μετά από όσα συνέβησαν στο θαυμαστό πρωτάθλημα της Superleague εφέτος, αιτούμεθα τα εξής:

Προς τους διαιτητές των αναμετρήσεων μας με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη: Αιτούμεθα από τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ ημών ανά αγώνα, και την αποβολή τουλάχιστον ενός εκ των παικτών των αντιπάλων μας.

Προς τους αντιπάλους μας: Αιτούμεθα να εμφανιστείτε όλως αιφνιδίως πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι.

Τα ως άνω αιτήματα είναι αποκλειστικά και μόνο προς απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που άλλωστε χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συμφωνείτε; Αν δεν συμφωνήσετε θα μας φέρετε στη δύσκολη θέση να αιτηθούμε την απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ από τον… Ολυμπιακό, στο τελευταίο μας παιγνίδι! (Ε αυτό δεν το περιμένατε, ομολογήστε το!)

Έτσι, για να γελάσουμε και λίγο γιατί η κατάσταση είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα!

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ”