Ακάθεκτος ο Άρης Βουκολιών 0-4 στα Παχιανά

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Άρης Βουκολιών ο οποίος πήρε τρίποντο για ακόμα ένα ματς, αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα Παχιανών με 0-4. Η ομάδα του Πέτρου Γιανναράκη προηγήθηκε από νωρίς (4′) με τον Περάκη με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από  όμορφη ενέργεια σούταρε έξω από την περιοχή και έγραψε το 0-2. Στο 45ο λεπτό ο Ντούπης εκτέλεσε κόρνερ, ο ΠΕράκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Χατζικίδης έδιωξε προσωρινά για να έρθει στην επαναφορά ο Καβακόπουλος και να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό ο Ντούπης με όμορφη λόμπα.

ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ: Χατζικίδης, Κένκα, Ποντικάκης, Λιοδάκης (45’ Δασκαλάκης Στ.), Καρυπίδης, Μαρκουλάκης Ε., Ξηρουχάκης, Βάλαρης, Λάμτσε, Μεζαρτζόπουλος (46’ Πατούλιας 58’ λ.τρ. Σαχπατζίδης), Μήτρου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ: Συροκάκης, Παπιδάκης (80’ λ.τρ. Λιοδάκης), Καβακόπουλος, Παπακαστρίτσιος, Ράπτης, Περάκης, Παπαδάκης (40’ Μαυρεδάκης), Τσαγκαράκης, Ντούπης, Καβρουλάκης, Χατζημαρινάκης (70’ Καραγιαννάκης)

Δείτε επίσης :