Ανακοίνωσε Ν.Παναγιωτάρα ο ΑΟΧ

Η χρονιά που διανύει ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι κομβική καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα καλείται να “μεγαλώσει” απότομα. Η εξαιρετική πορεία πρέπει να έχει και συνέχεια κάτι που γνωρίζουν άπαντες και γιαυτό το λόγο η ομάδα πέρα απο τις άλλες ενέργειες προχώρησε και στην προσθήκη ενός ακόμα συνεργάτη του Μουράτ Σεροπιάν, ο λόγος για τον Νικόλαο Παναγιωτάρα που αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ή αν προτιμάτε την ανάλυση των αντιπάλων του ΑΟΧ.  Μουράτ Σεροπιάν και Νίκος Παναγιωτάρας  θα συνεργαστούν και επίσημα καθώς ο διπλωματούχος με δίπλωμα UEFA PRO και με παραστάσεις απο γήπεδα και της SUPER-LEAGUE (βοηθός του Ελευθερόπουλου στον Πανιώνιο)

η επίσημη ενημέρωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει την προσθήκη του  Νικόλαου Παναγιωτάρα ως νέου συνεργάτη του Μουράτ Σεροπιάν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Ο  Ν. Παναγιωταράς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, είναι 41 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η θέση που θα κατέχει, είναι αυτή του υπεύθυνου αναλύσεων αγώνων.  Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε με Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα στην ‘Α Εθνική κατηγορία. Με Δόξα Βύρωνα, Εθνικό Π. στην Β’ Εθνική και Ατρόμητο, Φώστήρα και Ηλυσιακό στην Γ’ Εθνική.

Ως προπονητής έχει εμπειρία με τον ΑΟ Μελισσίων (2006-2009) ως πρώτος προπονητής στην Δ’ Εθνική, τον Εθνικό Αστέρα (2010-12) ως βοηθός προπονητή στην Β΄ Εθνική και με τον Πανιώνιο (2012-13) ως βοηθός προπονητή στην SUPER LEAGUE.