Αναστασάκος: «Τον Παναθηναϊκό δεν τον περνάς κάθε μέρα»

Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν αυτός που, με δικό του γκολ, έστειλε τον Πλατανιάς στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται.

Μιλώντας στο «Goal» ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως τον Παναθηναϊκό δεν τον περνάς κάθε μέρα και ειδικά σε διπλούς αγώνας κάνοντας έτσι μεγαλύτερη σημασίας την επιτυχία του Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Goal»:

«Τον Παναθηναϊκό δεν τον περνάς κάθε μέρα. Πόσω μάλλον σε διπλούς αγώνες. Είναι κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί και αυτό ακριβώς προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία μας».

Ο έμπειρος επιθετικός ενστερνίζεται, ακόμη, στον απόλυτο βαθμό και την άποψη του προπονητή του περί δίκαιης πρόκρισης: «Ναι, βεβαίως και ήταν. Το πιστέψαμε πιο πολύ από τον Παναθηναϊκό, του οποίου οι παίκτες θεώρησαν ότι δεν θα μπορούσαμε να παίζαμε τόσο καλά και στα δύο παιχνίδια και ότι θα τον δυσκολεύαμε τόσο. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναστασάκος, που δεν θέλησε να μπει σε σύγκριση της δουλειάς μεταξύ Χατζηνικολάου – Αναστασιάδη, αλλά είπε ξεκάθαρα ότι «οι καλές μας εμφανίσεις θα αρχίσουν να συνδυάζονται με τα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν ο Πλατανιάς διαθέτει τα συστατικά εκείνα που θα του προσφέρουν την παραμονή στη Super League, δεν δίστασε δευτερόλεπτο στην απάντησή του: «Σίγουρα, γιατί τα διαθέτει όλα. Οργανωμένη διοίκηση, καλό προπονητή, καλό ρόστερ». Όσο για το ότι παρά τον Μάρτη συμπληρώνει τα 35 του χρόνια μοιάζει σαν έφηβος στο γήπεδο και το αν έχει σκεφτεί το πότε μπορεί να σταματήσει, απάντησε: «Ακόμη δεν το έχω σκεφτεί. Μπορεί και να με σταματήσουν, αλλά ελπίζω να μην την… πάθω κι εγώ όπως άλλοι που δεν αντιλαμβάνονται το πότε πρέπει να το κάνουν και να σταματήσω σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ, όμως, πως είμαι ακόμη σε καλό επίπεδο και πως μπορώ να προσφέρω».