Αναστασιάδης: «Οι παίκτες μου θα έχουν το άγχος»

Το άγχος για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Λεβαδειακό θα έχουν οι παίκτες του Πλατανιά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κόντρα σε εκείνους του Λεβαδειακού, προκειμένου να «σφραγίσουν» την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως οι παίκτες του θα έχουν περισσότερο άγχος σε σχέση με τους Βοιωτούς, οι οποίοι έχουν και μαθηματικά σωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Πλατανιά:


Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:


«Εμείς αγωνιστικά δεν έχουμε σωθεί και ερχόμαστε από μία πάρα πολύ άσχημη αγωνιστική, ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Έχουμε έναν λόγο παραπάνω να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο τελευταία αγωνιστική να είμαστε τεντωμένοι. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε καλά».

Για τον αντίπαλο:

«Εμείς θα έχουμε και το βάρος του αποτελέσματος, παίζοντας με μία ομάδα έμπειρη που είναι χρόνια στην Α’ Εθνική, με καλούς παίκτες, έμπειρους και πρέπει να είμαστε πολύ καλά εμείς. Να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την απόδοση της περασμένης Κυριακής».