Αναχωρεί απόψε (13/11) ο Α.Ο.Χανιά για να διατηρήσει το αήττητο σερί!

Αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής ο Α.Ο.Χανιά για να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής (15/12, 15:00) τον Αστέρα Μαγούλας με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί των 10 αγωνιστικών! Στην προσπάθειά του αυτή βέβαια έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα που ακούνε στα ονόματα Ντίνος Πάγκαλος και Τάσος Παγώνης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ενώ εκτός είναι και ο Κώστας Μανωλάς με τον Γιώργο Μπουντόπουλο που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους. Προβλήματα τραυματισμών έχει και ο Μοντρούκιο (προσαγωγούς) ενώ ο  Ταταράκης ταλαιπωρείται από ίωση , οι δύο τελευταίοι όμως δεν λογίζονται ως βασικοί.

Δηλώσεις για το προσεχές ματς έκανε ο Τόμι Κοινσταντίνοφ που πέτυχε το πρώτο του γκολ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Γλυφάδα ο οποίος είπε: “Για μας κάθε ματς είναι το ίδιο για μένα, θα πάμε για την νίκη όπως κάνουμε πάντα και ελπίζω ότι θα κερδίσουμε, μετά από αυτό έχουμε ένα ακόμα αγώνα, θα κερδίσουμε και το επόμενο και όλα θα είναι καλά.” Σε ερώτηση που του έγινε αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι μετά και το γκολ με την Γλυφάδα ανέφερε τα εξής: “Δεν δίνω υποσχέσεις θέλω να κάνω την δουλειά στο γήπεδο και αν σκοράρω είναι καλό και για μένα και για την ομάδα. Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ και η ομάδα να νικάει σε κάθε ματς.

Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα διότι πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο όμως είμαστε καλή ομάδα και θα πετύχουμε καλά πράγματα.”

Oι παίκτες που συμπερίλαβε στην αποστολή της ομάδας ο Μουράτ Σεροπιάν είναι:
Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαϊας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Λουκίνας, Τσάτσος, Μαρκαντωνάκης, Κοσταντίνοφ, Τσατσαρής, Βασιλόγιαννης, Γωνιωτάκης, Μποτωνάκης, Καμπλιώνης, Βαλλιάνος, Μάνικος, Μέλο, Πιθαρούλης.