Αντίστροφη μέτρηση για Καρπενήσι στον Πλατανιά

Στον Πλατανιά συνεχίζονται οι προπονήσεις ώρες ουσιαστικά πριν η ομάδα αναχωρήσει για Καρπενήσι. Ο Τόρες εξακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα ενώ κάποιες ενοχλήσεις του Γιακουμάκη δεν εμπνέουν ανησυχία. Μεταγραφικά μετά την ανακοίνωση του Φιγκέιρα αναμένεται λογικά μια ακόμα αυτή του Τσουράκη που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και όπως όλα δείχνουν κερδίζει μια θέση στο ρόστερ.

Η επίσημη ενημέρωση

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά Χανίων. Αύριο το βράδυ η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας αναχωρεί ακτοπλοϊκώς -με την ΑΝΕΚ LINES, χορηγό της ομάδας μας- για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις σημερινές προπονήσεις ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόρες, κυρίως για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της ενόχλησης, από χθες, στον προσαγωγό, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων συμμετείχε ο Τέτε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιακουμάκης, σε ένα τμήμα μόνο της προπόνησης, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, που δεν εμπνέουν, ωστόσο, ανησυχία.

Σημειώνεται ότι αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.