Αν έλεγε «ναι» ο Πλατανιάς, έπαιζε Περιβόλια ο ΑΟΧ

Μετά και την συναίνεση του Δήμου Χανίων, να διεξαχθεί ο αγώνας του ΑΟ Χανιά με τον Πανηλειακό στα Περιβόλια, το μόνο που έμενε, ώστε, η ΕΠΟ να δώσει το ελεύθερο ήταν το «ναι» του Πλατανιά και να προλάβαινε, βέβαια, την προθεσμία για να αλλάξει η απόφαση, που είχε βγει για το Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν είχε πρόβλημα να διεξαχθεί ο αγώνας του ΑΟΧ στα Περιβόλια, ωστόσο, σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει η ομάδα που αγωνίζεται ήδη εκεί (Πλατανιάς) να συναινέσει ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί και δεύτερη ομάδα στο ίδιο γήπεδο.

Από την μεριά τους  οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς ζήτησαν χρήματα ως εγγύηση για το γήπεδο, μιας και όπως υποστήριξαν το γήπεδο Περιβολίων δεν ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Δήμο Χανίων, αφού έχουν βάλει και αυτοί χρήματα δικά τους.

Οι δύο πλευρές, του Δήμου με τον Πλατανιά, είναι σε συζητήσεις όμως λόγω προθεσμίας, (48 ώρες πριν από ένα παιχνίδι) φαντάζει αδύνατο να μπορέσει ο ΑΟ Χανιά να αγωνιστεί στα Περιβόλια, για την 12η αγωνιστική με τον Πανηλειακό την Κυριακή (3/2), κάτι που δεν αποκλείεται όμως να γίνει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.