ΑΟΧ Γυναικείο: Φτιαγμένες… για τη νίκη

Με προπόνηση την Πέμπτη (10/1) η γυναικείο ομάδα του ΑΟ Χανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία για της για τον αγώνα, που σημάνει πολλά, με της Άβαντες Χαλκίδας, το Σάββατο (13/1) στις 15:00, στο γήπεδο του Μινωταύρου στις Μουρνιές.

Τα κορίτσια του ΑΟΧ έδειξαν στην τελευταία προπόνηση φτιαγμένες τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά για να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι ο μοναδικός που τις έχει νικήσει σε ματς πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάνος Βεργανελάκης, έχει στην διάθεσή του αρκετά ποιοτικά κορίτσια που μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί στο παιχνίδι με την Χαλκίδα, έτσι στις προπονήσεις ανακατεύει τα χαρτιά του ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.

Το καλό για την χανιώτικη ομάδα είναι πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί και όλες είναι στην διάθεση του προπονητή τους, το δυσάρεστο είναι πως δεν θα δούμε ούτε και τώρα σε επίσημο παιχνίδι την Βάσω Δημητριάδη μιας και απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για την μεταγραφή της στον ΑΟΧ.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης ο κ. Βεργανελάκης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς:

Γιακουμάκη, Νάνου, Μπραουδάκη, Γιανούτσου, Γκουσγκούνη, Ζντράβκοβιτς, Μαυροματίδη, Μανωλίτση, Στεφανουδάκη, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Καλαφάτη, Μασούρη, Καραμουσαδάκη, Τσαρτσαράκη, Ιωαννίδου, Πισσαδάκη, Καλαϊτζαντωνάκη, Βερυκάκη, Μανουσάκη.