ΑΟΧ: Δεν πτοούνται από μικροτραυματισμούς (pic)

Σε καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά, παρά τους μικροτραυματισμούς, για το παιχνίδι της Τετάρτης (16/1) με την Καλαμάτα, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Μπορεί οι μικροτραυματισμοί να μην λείπουν από την ομάδα του ΑΟΧ, αφού μετά τον Ταταράκη από την προπόνηση της Πέμπτης (10/1) απουσίασαν ο Ζντράβγκοβιτς ενώ Χωραφάκης και Παπαδάκης αποχώρησαν τραυματίες, όμως, ο Μουράτ Σεροπιάν ανεβάζει ρυθμούς από τώρα στους ποδοσφαιριστές στου που φαίνεται να ανταποκρίνονται.

Ο Ταταράκης απουσιάζει από τις προπονήσεις των «μπλε» με πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ αναμένεται να επιστρέψει από το Σάββατο στις προπονήσεις, σε μία προπόνηση, να θυμίσουμε, πως απουσίασε με πρόβλημα στη μέση και ο Μπαρτζίδης αν και σήμερα ο νεαρός μέσος ολοκλήρωσε κανονικά την προπόνηση. Ωστόσο, στην προπόνηση ης Πέμπτης (10/1)  ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα ο Ζντράβγκοβιτς, με πρόβλημα στη μέση αποχώρησε ο Χωραφάκης και το ίδιο… δρόμο ακολούθησε και ο Παπαδάκης με πρόβλημα όμως στο πόδι.

Συνολικά, τρείς παίκτες του ΑΟΧ, Δουμάνης, Μπαρτζίδης και Χωραφάκης, έχουν ταλαιπωρηθεί με τη μέση τους κάτι που μάλλον πως έχει να κάνει και με την κακή ποιότητα του χλοοτάπητα τόσο στο γήπεδο που αγωνίζονται όσο και σε αυτά που κάνουν προπονήσεις… μίας και οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας προπονούνται σε τρία διαφορετικά γήπεδα.

Τέλος, στην προπόνηση της Πέμπτης (10/1) ο τεχνικός της ομάδας, Μουράτ Σεροπιάν, μαζί με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και τακτικής στους ποδοσφαιριστές.