Απειλεί να μην αγωνιστεί στην Football League ο Κισσαμικός

Φωτιές, βάζει η ανακοίνωση του Κισσαμικού ο οποίος απειλεί, πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League, σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση με το γηπεδικό το οποίο και αποτελεί “αγκάθι” για την ομάδα από την πρώτη της κιόλας παρουσία στην Football league. Η ομάδα του Καστελίου δεν μπόρεσε όπως πάρει παραχωρητήριο από γήπεδο των Χανίων και πλέον καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, ότι ο μοναδικός λόγος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι η έλλειψη αγωνιστικής έδρας.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραχωρητήριο από γήπεδο στα Χανιά, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να μας χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετά την έφεση που θα ασκήσει η ΠΑΕ.

Σας γνωρίζουμε όμως, ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση και δεν μας παραχωρηθεί τελικά ως έδρα κάποιο γήπεδο εντός του Νομού Χανίων, τότε η ΠΑΕ Κισσαμικός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία…μετακόμισης σε άλλον Νομό και θα αποχωρήσει αναγκαστικά εκ του λόγου αυτού, από το Πρωτάθλημα της Football League και ας αναλάβει ο κάθε αρμόδιος τις ευθύνες του.