Απλά (;) μαθηματικά…

Παραπέμπω στο σχόλιο του φίλου μου του Μιχάλη.

3Χ3=άνοδος.Τέλος.

Πόσο, όμως, απλό είναι;

Προβλέπω.Πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.

Όλην την εβδομάδα έλεγα ότι η Καλαμάτα δίνει ή κόβει την άνοδο.Δεν έχω μαντικές δυνατότητες απλά προσπαθώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις.Ούτε νίκη της Επισκοπής έβλεπα (είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να βρει κίνητρο νίκης όταν γνωρίζει ότι τη χωρίζουν από τον στόχο ίσως και ένας βαθμός), ούτε απώλειες του Πύργου (ότι ισχύει για την Επισκοπή ,ισχύει και για την Μαγούλα).

Ούτε, φυσικά, ελπίζω ότι ο Φωστήρας την τελευταία αγωνιστική θα νικήσει σώνει και καλά τον Πανηλειακό, ιδιαίτερα μάλιστα, αν ο τελευταίος θέλει κάτι από εκείνο το παιχνίδι.

Έτσι, μοιραία, επανερχόμαστε στο προηγούμενο σενάριο.

3Χ3…

Ο ΑΟΧ ,φέτος,αυτοκτονεί κατ΄εξακολούθηση.Τόσο εντός αλλά όσο και εκτός.Θυμίζω τα γκολ των τελευταίων λεπτών με Προοδευτική εντός ή με Φωστήρα εκτός.

Στα παραπάνω, βάλε και λίγο έως όσο πιστεύει κανείς και τη διαιτησία και το “πικρό” γλυκό είναι έτοιμο.

Η Καλαμάτα ήταν το απαύγασμα.Παντελώς αδιάφορη αλλά και πολύ ιστορική η Μαύρη Θύελλα δεν παραδόθηκε όπως θα περίμενε ο καθένας και γιατί άλλωστε να το κάνει όταν η απέναντι της αντί να τρώει σίδερα και να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αρκέστηκε σε απλή διαχείριση του 0-1.

Δυστυχώς, το σύνηθες αμυντικό λάθος και να ‘ σου την κανάτα χυμένη.

Κερασάκι και ο Διώτης (χωρίς στικάκι αλλά με …μπλοκάκι) με οκτώ (!) κίτρινες και έξω τον Πάγκαλο και μετά ψάχνεσαι να δεις ποιος στην έκανε.

Έχουμε , κύριοι, τα άντερα (με τρομερές απώλειες παικτών) να κάνουμε το κόλπο-γκρόσο; Ιδού η Ρόδος…

Θα μας αφήσετε , τουλάχιστον, την Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς ίντριγκες -αποσιωπούμενες για ευνόητους λόγους- στα σωθικά σας;

Στο χέρι σας, να αποδείξετε ότι  μπορείτε.

Αν όχι , ετοιμαστείτε να συμμετέχετε στα πανηγύρια άλλων…

Ο Θρίαμβος της Δουλειάς…

Στον αντίποδα. Χίλια μπράβο στα κορίτσια του ΑΟΧ που απέδειξαν ότι αν και βρίσκονται ,χρόνια τώρα, στη σκιά των ανδρών και αναγκασμένες να συμβιβάζονται με τα “αποφάγια” , ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και κυρίως όταν το κάνεις χωρίς συμβιβασμούς και υπεκφυγές, είσαι καταδικασμένος να πετύχεις…

Τουλάχιστον, εκείνες , έχουν πια το δικαίωμα να αρχίσουν να απαιτούν…