Αποκλειστικό – ΑΟΧ: Μία ‘ανάσα’ μακριά ο Σταυριανός

Το ζήτημα της μεταγραφής του τερματοφύλακα, Νίκου Σταυριανού, στον ΑΟ Χανιά φαίνεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ότι μπήκε, την Πέμπτη (10/1), στην τελική ευθεία με επιτυχή έκβαση για τους «μπλε», μετά από μεγάλη προσπάθεια και υπομονή δύο εβδομάδων απο την Χανιώτικη ΠΑΕ.

Το πρωί, της Παρασκευή (11/1), άνθρωπος της ΠΑΕ ΑΟΧ θα ταξιδέψει αεροπορικώς προκειμένου να παραλάβει τα απαιτούμενα έγγραφα με την υπογραφή του παίκτη και να ξεκινήσει η προσπάθεια για έκδοση δελτίου μέχρι την Τετάρτη (16/1) ώστε να είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδα, Μουράτ Σεροπιάν, για το κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Η υπόθεση ήταν από την αρχή αρκετά δύσκολη μιας και ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν ήταν ελεύθερος και στο «κυνήγι» της απόκτησής του είχαν μπει και ομάδες από την Football League, όμως ο Σταυριανός, όπως όλα δείχνουν, προτιμάει να κατέβει στα Χανιά, για λογαριασμό του ΑΟΧ. Κάτι που αν όντως γίνει θα είναι μία τεράστια επιτυχία για τους «μπλε», αφού, εκτός ότι θα έρθει στην ομάδα ένας έμπειρος παίκτης που θα βοηθήσει άμεσα, θα έχει βγει και νικήτρια ανάμεσα σε άλλες ΠΑΕ.

Τέλος, το πρωί της Παρασκευή (11/1) θα ξέρουμε οριστικά αν η αισιοδοξία που έχουν στην χανιώτικη ΠΑΕ θα μετατραπεί σε σιγουριά και το θρίλερ… της μεταγραφής του Σταυριανού θα έχει και με την “βούλα” αίσιο τέλος για τον ΑΟΧ.

Ο Σταυριανός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με μεγάλη εμπειρία και θεωρείτε σίγουρο πως θα είναι μία «σταθερή» και άμεση λύση κάτω από τα δοκάρια του ΑΟΧ.