Αποχωρεί ο Γκαγκάτσης από τον Πανηλειακό!

Την αποχώρησή του από τον Πανηλειακό ανακοίνωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, που τους τελευταίους τέσσερις μήνες «τρέχει» τα διοικητικά των Πυργιωτών, το βράδυ της Πέμπτης (19/12) επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή (εν όψει τουαγώνα με τον Αχαρναϊκό) και γνωστοποίησε την απόφασή του να μη συνεχίσει στο… τιμόνι του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Γκαγκάτσης αναφέρθηκε αρκετά αναλυτικά και στο ιστορικό των επαφών με το Θανάση Παπαγεωργίου, τον άνθρωπο που φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει τον Πανηλειακό.

Αναλυτικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε, σύμφωνα με το iliaoikonomia: «Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε σε μας, από τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου ότι μπαίνει στη διοίκηση της ομάδας μας. Ότι κάναμε αυτές τις μέρες, και την Κυριακή που προχωρήσαμε στην απομάκρυνση του προηγούμενου τεχνικού, ήταν σε συννενόηση και με την προτροπή, του κ. Παπαγεωργίου. Δεν έχω, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από την ομάδα, ως τώρα επίσημη ανακοίνωση για υπαναχώρηση και για μη ενασχόληση του κ. Παπαγεωργίου με την ομάδα.

Εγώ δεν είμαι το πρόβλημα για να μπει στην ομάδα ο κ. Παπαγεωργίου! Εγώ αποχωρώ, έτσι κι αλλιώς από την ομάδα! Και θέλω να σας ευχαριστήσω, από μέσα από την καρδιά μου, για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τέσσερις μήνες! Το τελευταίο διάστημα, με όσα συζητούσαμε με τον κ. Παπαγεωργίου, είχαμε τη σιγουριά ότι αυτός θα αναλάβει τη διοίκηση. Και είχαμε εφησυχάσει, ώστε να μην ασχοληθούμε με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επενδυτή. Προσπάθησα και βρέθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία θα μπουν στους λογαριασμούς σας τη Δευτέρα, ενόψει των Χριστουγέννων».