Αποχώρησε ο Βαλλιάνος από τον ΑΟΧανιά

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του ΑΟΧανιά ο Βασίλης Βαλλιάνος. Ο Αγρινιώτης παίκτης παρόλο που είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα, θέλησε εν τέλει να αποχωρήσει. Λίγο πριν την ανακοίνωση του συλλόγου, ο ίδιος φρόντισε με μια ανάρτηση στο facebook να αποχαιρετήσει τους φίλους τους ΑΟΧ.

Η ανάρτηση:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΑΟΧ για την συμπαράστασή τους καθ΄όλη την διάρκεια της περσινής χρονιάς και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που δεν πετύχαμε πέρσι. Αποχωρώ από την ομάδα και δεν θα ξεχάσω πότε τα όσα πέρασα μαζί σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τον τέως προπονητή μου κ. Σεροπιάν,τον τέως γυμναστή μας κ. Κετικίδη,τους τέως προέδρους κ. Ντερμανάκη και κ. Βιριράκη καθώς και το νυν τεχνικό επιτελείο.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ για την συμπαράσταση του προς εμάς και την προσφορά του στην ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα.»

H επίσημη ενημέρωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνο και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Επίσης του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»