Από ήττα σε ήττα ο Κύδωνας | XANIA SPORT FM

Σοβαρές συνέπειες για το μέλλον του Κύδωνα στην Α1 αναμένεται να έχει η ήττα που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου στον Κλαδισό από το Κιλκίς.

Οι Χανιώτες ηττήθηκαν με 17-26 από τους σαφώς καλύτερους Μακεδόνες και πλέον παραμένουν… άποντοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Το πρόβλημα όμως είναι, όχι ότι μένουν στο «0», αλλά το γεγονός ότι έχουν χάσει δύο από τα σημαντικά για την παραμονή τους παιχνίδια, με Πανελλήνιο και Κιλκίς, και πλέον τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου εύκολα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε άσχημα για τον Κύδωνα, που βρέθηκε να χάνει 0-4 και σημείωσε το πρώτο του τέρμα μόλις στο 9ο λεπτό. Πάντως, στο πρώτο μέρος ο αγώνας είχε στοιχεία ντέρμπι, αφού το Κιλκίς δεν κατόρθωνε να φτάνει εύκολα στο γκολ, αλλά και ο Κύδωνας χάριζε απλόχερα τις επιθέσεις του στους φιλοξενούμενους, χάνοντας μέχρι και αιφνιδιασμό. Σκορ ημιχρόνου 6-9, και στη συνέχεια επήλθε η κατάρρευση…

Στο δεύτερο μέρος, το Κιλκίς πολύ εύκολα έχτισε διαφορά 10 τερμάτων, και η τελετή έλαβε τέλος… Τα Χανιά δεν μπορούσαν να απειλήσουν με τίποτα την αντίπαλη εστία, η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πολύ σκληρή και τελικά, η νίκη ήρθε εύκολα για την, καλύτερη, ομάδα της Μακεδονίας.

Κύδων: Φαλτσέτας 2, Σπυρλιδάκης 2, Μυντιλάκης 1, Κοκολοδημητράκης 7, Ξανθουδάκης 5

Από το Κιλκίς, ξεχώρισαν οι Δημάκης και Τσιμιτσής με 6 γκολ, ενώ 5 ειχε ο Μέτσης.

Δεκάλεπτα: 1-4, 3-7, 6-9, 9-14, 11-21, 17-26