Αρκετά προβλήματα για τον Παράσχο, προς την έξοδο ο Ολιμπά

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πανθρακικού για τον Πλατανιά, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Γκιάτιτς, θεραπεία ο Γιακουμάκης και απουσίασε ο Ντίνας που έχει τελικά θλάση β” βαθμού.

Από εκεί και πέρα, ο Ολιμπά  δύσκολα θα συνεχίσει στον Πλατανιά μετά από τη λογομαχία που είχε με τον Γιώργο Παράσχο, καθώς υπάρχει και το κακό προηγούμενο από πέρυσι με τον Χριστόπουλο και γενικότερα υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα από τον χαρακτήρα του γαλλόφωνου πορτιέρο, ο οποίος ουσιαστικά μόνος του θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με εντατικό ρυθμό, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, συνεχίζονται οι προπονήσεις για την ομάδα του Πλατανιά. Άλλωστε ακολουθεί το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό (Σάββατο 17/10/15 στις 16.00) και ο Γιώργος Παράσχος θέλει να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, για να μην πάει χαμένος ο πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Το πρόγραμμα σήμερα περιλάμβανε passing game για ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις που είχαν ως στόχο την κατοχή της μπάλας, αλλά και την αλλαγή παιχνιδιού. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Όσο αφορά στους τραυματίες, ο Γιακουμάκης συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Γκνιάτιτς ακολούθησε κανονικά το ζέσταμα και μμετά έκανε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος ο Ντίνας υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό».