Αρκετά προβλήματα ενόψει Παναιγιάλειου (pic+vid)

Με τον Μπακόπουλο να βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση, τους Γωνιωτάκη και Καμπλιώνη να αποχωρούν τραυματίες, τους Κουρτάνοβιτς και Παπαδάκη να μένουν εκτός, συνεχίστηκε η προετοιμασία τους ΑΟ Χανιά ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναιγιάλειο.

Ο Βασίλης Γωνιωτάκης αισθάνθηκε πόνους στην γάμπα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση αρκετά νωρίς, ενώ, λίγο αργότερα τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Αντώνης Καμπλιώνης που γύρισε ο αστράγαλος του, λόγω της κατάστασης του βοηθητικού γηπέδου της Μοναχής Ελιάς, εκεί όπου προπονείται η ομάδα του ΑΟΧ. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Καμπλιώνη δεν είναι σοβαρό και όπως όλα δείχνουν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ, για την κατάσταση του «Γώνιω», που θα είναι σίγουρα εκτός στην αυριανή προπόνηση, θα γνωρίζουμε την Παρασκευή (8/3) αν θα είναι στην διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν για το Αίγιο.

Ο Φίλιππο Κουρτάνοβιτς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και θα μείνει εκτός προπόνησης μέχρι και την Παρασκευή (8/3) κάτι που τον θέτει εκτός αποστολής για το παινίδι με τον Πανεγιάλειο. Ενώ, ο Μανώλης Παπαδάκης δεν ξεπέρασε ακόμα το πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην προπόνηση επέστρεψε ο Μάριο Ζντράγβοβιτς ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε απουσιάσει λόγω μίας ίωσης.

Τέλος, ο Γιάννης Μπακόπουλος προπόνησε κανονικά τους τερματοφύλακες του ΑΟΧ και όπως όλα δείχνουν αυτό δεν αλλάξει μέχρι το τέλος της σεζόν.