Ασθμαίνοντας την πρόκριση…

Αν ο αγώνας Κυπέλλου στο Αίγιο ήταν μια καλή ευκαιρία για πολλούς αναπληρωματικούς του Πλατανιά για να αποδείξουν ότι αξίζουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τα συμπεράσματα για αρκετούς είναι μάλλον αποθαρρυντικά.

Η οφθαλμοφανής δικαιολογία του κάκιστου αγωνιστικού χώρου αλλά και η επικείμενη πολύ σημαντικότερη συνάντηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ μπορεί να φαντάζουνως πειστικές είναι αμφίβολο,όμως, αν πείθουν και τον Γιώργο Παράσχο που είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις παίρνοντας, πάντως,την πρόκριση  στους 16 του θεσμού χάρη στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα (2-1) στη Ριζούπολη.

Και το μόνο το γεγονός ότι η χανιώτικη ομάδα μαζί με τον Παναιτωλικό ήταν οι μοναδικές ομάδες που ηττήθηκαν από αντιπάλους κατώτερης κατηγορίας στους αγώνες της ημέρας σίγουρα δεν του περιποιεί ιδιαίτερη τιμή.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Ζουνίνιο με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και αδράνεια των αμυντικών του Πλατανιά στο 43ο λεπτό.

Στα αξιομνημόνευτα, πάντως, σε μια συνάντηση που είχε ελάχιστα τέτοια, η συμμετοχή με την φανέλα του Παναιγιάλειου του Γιώργου Γκουτσίδη κόντρα στην ομάδα του πατέρα του βοηθού του Γιώργου Παράσχου,Παναγιώτη Γκουτσίδη ο οποίος, μάλιστα, είχε περάσει από τον πάγκο της Αιγιώτικης ομάδας.