Ασπίδα: Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός!

Ολοένα και καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας του αρχηγού της Ασπίδας Σάκη Γεραμάνη ο οποίος ταλαιπωρείται από κήλες στη σπονδυλική στήλη. Ο αρχηγός της Ασπίδας, βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και περίπου ένα μήνα, όμως τις τελευταίες ημέρες επιχείρησε να τρέξει και στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, πήρε κανονικά μέρος στο οικογενειακό διπλό ξεπερνώντας τον εαυτό του και αφήνοντας στην άκρη τον πόνο. Η ομάδα του Ναυστάθμου, την Κυριακή δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη Βουκολιών και άπαντες επιθυμούν να προσκομίσουν κάτι θετικό από αυτό το ματς. Η επαναφορά του αρχηγού στις προπονήσεις έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας στους παίκτες του Κώστα Ηλιάκη, εν όψει του δύσκολου αυτού παιχνιδιού.

Μάλιστα, ο Σάκης Γεραμάνης, παρόλο που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή Νεροκούρου όπου και γνώρισε την ήττα με 0-1, με γκολ στο 85ο λεπτό. Μιλώντας στο xaniasportfm.gr για το πώς είδε το ματς, απάντησε:

”Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τουλάχιστον 2-3 κλασικές ευκαιρίες όμως δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στο β’ μέρος πιέζαμε ανούσια και δεχθήκαμε γκολ στο 85′ από τα 40 μέτρα. Προσωπικά, πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και η πεποίθησή μου είναι ότι θα πάρουμε κάτι θετικό από το ματς με τις Βουκολιές.”