Ασπίδα: ”Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Με μια ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους αγωνίζεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΧ η Ασπίδα Ναυστάθμου. Η Ασπίδα, αγωνίζεται εκτός έδρα με το ΙΝΚΑ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων την Κυριακή στις 16.00 και το σύνολο του Κώστα Ηλιάκη προπονείται εντατικά για την πρόκληση της πρώτης αγωνιστικής. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά και με αμείωτους ρυθμούς ενώ ο σύλλογος του Ναυστάθμου διαβάζει τον αντίπαλο έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι.

Ο Βασίλης Λούλος θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του λόγω τραυματισμού ενώ για τον ίδιο λόγο εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Καλπάκη.

Ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Ηλιάκης, μιλώντας στο xaniasportfm.gr τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το ματς της πρεμιέρας. Αναλυτικά: ‘”Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Έχουμε δέιξει ως τώτα μια αρκετά καλή εικόνα και είμαι ευχαριστημένος γι αυτό. Πρώτος στόχος είναι να σωθούμε νωρίς και έπειτα ότι καλύτερο προκύψει!”