«Αφιερωμένη σε αυτούς τους αγνούς φιλάθλους»

Δεν έκρυβε την ικανοποίηση και την ανακούφιση του για την νίκη της ομάδας του,ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Μια νίκη που όπως είπε την αφιερώνουν στους φιλάθλους της ομάδας που όπως είπε με το ήθος που τους διακρίνει δημιουργούν μια εξαιρετικά κόσμια ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Από την άλλη ευχαρίστησε προσωπικά τον Τζίλβαν που αν και τραυματίας έκανε ένεση ώστε να βοηθήσεις την ομάδα του όπως μπορούσε.

Δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η ισοπαλία με τον ΟΦΗ θα ήταν αποτυχία ενώ αποκάλυψε τις μεταγραφικές σκέψεις του για τον Ιανουάριο που περιλαμβάνουν τόσο επιθετικό αιχμής όσο και αμυντικές προσθήκες λόγω και του γεγονότος ότι ο Πλατανιάς θα στερηθεί για ένα περίπου μήνα των υπηρεσιών  Ιτούα και Κουλιμπαλί που θα λείψουν με τις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα, πάντα,όμως,όπως χαρακτηριστικά τόνισε στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ.

Δήλωσε ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα συγκομιδή των δεκαοκτώ πόντων-που μπορεί να γίνουν και περισσότεροι-μιας και όπως είπε η έκτακτη αλλαγή του αγωνιστικού προγράμματος έφερε την ομάδα του να έχει δώσει εκτός έδρας τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Τελειώνοντας, πάντως, προανήγγειλε την τιμωρία του Ντάβιντ Τόρες- που θυμωμένος για την αλλαγή του αρχικά έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια ,επιστρέφοντας πάντως μετά την παρέμβαση του γενικού αρχηγού της ομάδας- γιατί ,όπως τόνισε ο νεαρός τεχνικός του Πλατανιά , τέτοια φαινόμενα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.