Αφιερωμένο στον φίλο τους τον Ζαχαρία…

Για έναν ακόμη αγώνα κόντρα σε καλύτερο αντίπαλο η ομάδα Κ-17 του Πλατανιά απέδειξε ότι μπορεί να υπολείπεται σε εμπειρία -ίσως και σε ταλέντο- από τους αντιπάλους της,όμως διαθέτει κάτι που την καθιστά,τουλάχιστον, ανταγωνιστική.Καρδιά…

Τόσο μεγάλη που, ο μέχρι πριν μερικές ημέρες συμπαίκτης τους Ζαχαρίας Καραντωνάκης,από κει ψηλά που τους βλέπει πια είναι σίγουρα περήφανος για τους φίλους του…

Όπως και στο παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό,τα παιδιά των Μαναρώλη-Παπαδομανωλάκη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ όχι μόνον δεν πτοήθηκαν αλλά επέστρεψαν,ιδιαίτερα δε αυτήν την φορά κόντρα στους πρωτοπόρους, τρις!

Στο 0-1,στο 1-3 αλλά και 2-4.

Το τελικό 4-4 δίνει νέα πνοή στις προσπάθειες των μικρών Χανιωτών ώστε,όπως είπε και ο Νίκος Μαναρώλης να συνεχίσουν να κάνουν όχι βήματα αλλά άλματα…

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Αστέρα Τρίπολης από αριστερά.Η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πλατανιά.

7′ 0-1 Ο Βελισσάρης έκανε στροφή αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

10′ 1-1 Από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε στα δύχτια του Αστέρα μετά από σουτ του Κολομπάκη.

18′ Φάουλ κοντά στο κόρνερ για τον Αστέρα. Εκτελεί ο Κυριακόπουλος αλλά ηη μπάλα φεύγει άουτ από τα πόδια των αμυντικών.

19′ Ο αρχηγός του Αστέρα, Βελισσάρης, έβγαλε κάθετη πάσα στον Μηλιώτη ο οποίος με σέντρα από την αριστερή πλευρά της περιοχής του Πλατανιά έστειλε τη μπάλα στον Χρήστου ο οποίος με τάκλιν προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

26′ Έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων ο Τριανταφύλλης έκανε σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ευθυμάκη.

27′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βελισσάρη. Η μπάλα κετέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα, Ευθυμάκη.

34′ 1-2 Από κάθετη πάσα του Μηλιώτη , ο Κυριακόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δύχτια του Πλατανιά.

38′ 1-3 Ο Πολύδωρος με υπέροχο σουτ από τη δεξιά πλευρά χάρισε ένα ακόμη γκολ στην ομάδα του.

40′ Ο Κοκονάκης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του τέρματος του Πλατανιά.

42′ Εκτέλεση φάουλ από τον Κοκονάκη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα πόδια του Λεβεντάκη και ο τελευταίος στα χέρια του Τεφτερίδης.

45′ Ξανά από τη γραμμή διώχνει ο Κοκονάκης.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

50′ Άλλη μια σωτήρια απομάκρυνση από τον Κοκονάκη, ο οποίος για τρίτη φορά απομακρύνει από τη γραμμή.

53′ 2-3 Μετά από καλή ενέργεια του Κολομπάκη, η μπάλα κατέληξε στα δύχτια του Τεφτερίδη.

60′ Φάουλ από τ’αριστερά για τον Πλατανιά.Εκτελεί ο Κολομπάκης αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα Τρίπολης απομακρύνουν.

63′ 2-4 Λανθασμένη απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, ο Γογωνάς πήρε τη μπάλα, έστρωσε στον Τριανταφύλλη κι αυτός με τη σειρά του χάρισε το τέταρτο γκολ στη ομάδα του.

67′ 3-4 Φάουλ από τ’αριστερά για τον Πλατανιά.Ο Κολομπάκης εκτελεί και ο Κοντορινάκης στέλνει τη μπάλα στο τέρμα του Τεφτερίδη , το οποίο αφιέρωσε ,δείχνοντας ψηλά στον ουρανό και τη μπλούζα του με φωτογραφία του Ζαχαρία Καραντωνάκη.

79′ Ο Ευθυμάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ζήση.

81′ 4-4 Ο Κοντορινάκης εκτελεί φάουλ η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαγαράκης έβγαλε πάσα στο πέναλτι και με σουτ ο Κολομπάκης εκανε το 4-4.

91′ Ο Κοντορινάκης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας, Τεφτερίδης έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις ομάδων.

Πλατανιάς:

Ευθυμάκης Μανίκος ( 46′ Κοκκινάκης) Κελάκης Μανωλεδάκης Κοκονάκης ( 60′  Φυντικάκης) Πάτας Κοντορινάκης Κουντουράκης ( 46′ Πλατινάκης) Λεβεντάκης ( 46′ Μαγαράκης) Γιουρουκάκης ( 87′ Δημητρίου)

Κολομπάκης

Αστέρας Τρίπολης:

Τεφτερίδης Πολύδωρος Μηλιώτης Καστριτσεάς Ζήσης ( 87′ Προύτζος) Βελισσάρης Χρήστου ( 48′ Γογωνάς) Σαλαπάτας Τριανταφύλλης Τσιώλης ( 70′ Παπαπέτρου)

Κυριακόπουλος ( 63′ Γκρόσιος)

Αντωνία Σφακιανάκη